u

Tungler Andrea - fotós, anya, nő


Tungler Andrea - női aktfotós

Megszerzett tapasztalataimra építve a szakma nagyjaitól tanultam el a fotózás titkait. Összekötöttem a kellemest hasznossal, és online marketinggel foglalkozó vállalkozásom vezetése mellett 2010-ben hivatásos fotózásba kezdtem.

A nők átváltoztatásának, szépségének fotózásába, valamit a művészi aktfotózásba a baba-mama fotós korszakomat követve kezdtem, amikor a családos környezetben fotózott édesanyák „gyerekmentesen” is szerették volna kipróbálni magukat a kamerám előtt.

Művészi aktfotózáskor az érzelmekre és a szépségre helyezem a hangsúlyt – ez a két alapelv dominál a képek elkészültekor. Hangsúlyos vonalakkal, formákkal és fényekkel közvetítem „modelljeim” mondanivalóját a néző felé, de mindeközben megőrzöm és megmutatom a szépséget is. A művészi akt fotók középpontjában mindig az emberi test természetes szépsége, tökéletessége és tisztasága áll. A fény-árnyék hatás erőteljesen érvényesül az általam készített akt képeken.

Glamour fotózás – sok helyen olvashatjuk, láthatjuk, de vajon tisztában vagyunk-e jelentésével?
A glamour varázslatos szépséget, ragyogást és vonzerőt jelent. A glamour fotózás során a modelleket szexuálisan vonzó módon fényképezem. Legtöbbször az erőteljes smink és a izgalmas megvilágítás együttes hatásával érem el, hogy modelljeim a lehető legszebbek legyenek.

Az igényes portré-, glamour- és akt fotósorozatok készítése során többszáz hölgy vendégemnek sikerült már fotókkal bebizonyítanom, hogy szebb, mint gondolná.

A tökéletes végeredmény kedvéért a művészi aktfotózás során fodrásszal és sminkmesterrel dolgozom. Vendégeim izgulás-mentes, önfeledt átváltozása annak is köszönhető, hogy a stábom kizárólag nőkből áll.

Exkluzív zuglói fotóstúdiómban kellemes légkört, otthonos kényelmet, magas technikai felszereltséget és profizmust biztosítok vendégeimnek.

Nézd végig a Budapesti fotóstúdiómban készült korábbi glamour fotókat és  művészi aktfotókat! Ugye nem gondolnád, hogy a vendégeim nem mind modellek? Nem kell, hogy manöken alkatod legyen! A fények és árnyékok, valamint a megfelelő pózok bevetésével rólad is gyönyörű képeket készítek!

Gyere el a stúdiómba! Hidd el, egy percig sem fogod feszélyezve érezni magad, hiszen én is nő vagyok, és pontosan tudom, milyennek szeretnéd látni magad a képeken.


A művészi aktfotózás, vagy a glamour fotózás ára: 65 000,- Ft, mely az alábbiakat foglalja magában:
  •     2 óra fotózás a légkondicionált, exkluzív budapesti műteremben,
  •     10 db retusált fotó DVD-n,
  •     több mint 10 féle stúdióháttér és professzionális világítás,
  •     szakmai segítség és kellékek a pózoláshoz,
  •     kávé, üdítő és aprósütemények.
További képek ára retusálva: 3.000,- Ft/db.
Igény esetén sminkes- és fodrász kolléganőim is rendelkezésedre állnak.
 
Várom a jelentkezésedet!


Tungler Andrea
+36 (30) 456 8182
info@noiaktfotozas.keresoguru.hu